Vælg din mobil, der skal repareres

Reparation af brudt frontglas, skærmproblemer, opladningsproblem, batteriproblemer,
kameraproblemer, vandskadede og softwareproblemer og alle andre.

Mest almindelige iPhone reparationer

Hver reparation starter med en diagnosticering af fejl og at
bruge den rigtige løsning til at reparere.

Vandskade reparation

Vi har stor succes med at reparere vandskadede iPhones og vi håndterer alle telefonmærker men der er ingen garanti for reparation. Betal kun hvis den virker!

Reparation af smadret skærm

iPhone med smadret skærm, touchscreen problemer, vertikale linjer på skærmen eller ingenting på skærmen reparerer vi indenfor 2 timer.

Reparation af opladerport

Vi diagnosticerer problemet med din iPhones opladerport og skifter den hvis den er defekt. Det tager normalt 1 time.

Kamera og Linse reparation

Ødelagte kameralinser eller autofokus problemer på din iPhones bagkamera, reparationen tager normalt under 1 time.

Skift af bagpanel

Bøjet ramme, sideknapper der ikke virker eller mange ridser, er alle til der vil blive fjerner når vi fjerner bagpanelet. Fortæl os din iPhones farve.

Batteriudskiftning

Hvis din iPhone tænder, men ikke kan holde batteriet særlig længe, kan du gave brug for et nyt batteri. Det tager normalt 30 minutter og kræver booking. Priser starter fra 99,-

Identificer din iPhone-model

hvor mange antal gigabyte modellen her. Så derfor skal vi ind og kigge i mobilens software, for at finde disse oplysninger. Hvor mange gigabyte data har min iPhone model? Det kan du se ved at klikke på Indstillinger > Generelt > Om > Kapacitet. Her vil du se antal GB noteret i højre kolonne. Du kano gså se nedenfor hvo rmeget plads der er tilgængelig på mobilen.

Vi tester din iPhone efter reparationen

For at reparere din iPhone skal vi skille den ad, skifte den/de defekte del(e) og samle den igen. Det er en kompliceret proces og for at sikre os at alt virker skal vi teste den. Du kan teste den mens du selv er i butikken, men hvis reparationen tager længere tid eller hvis du sender den til reparation, skal vi bruge koden eller mønstret, vi kan ikke teste den uden. Vi rører ikke ved din data mens vi tester og skifter ingen indstillinger.

PcIT Service er iPhone reparations specialister

Velkommen til et kvalitets reparationssted til iPhone i København. Vi har mestret vores iPhone reparationsfærdigheder siden vi åbnede for 5 år siden, og vi er stolte over at kunne tilbyde dig en fyldestgørende service til de fleste problemer med din iPhone.

Vi reparerer iPhones med ethvert problem som fx smadret skærm eller LCD, problemer med opladerporten, batteri der løber hurtigt tør, ødelagte kameralinser eller når din iPhone slet ikke tænder. Vi reparerer ethvert problem individuelt, vi lægger vægt på kvaliteten af vores service.

Til iPhone skærmreparationer, tilbyder 2 typer kvalitet: 1. Den almindelige kvalitet er en tredjeparts skærm af høj kvalitet. 2. Den anden er den originale skærm med LCD. Begge giver samme funktionalitet men den originale giver bedre farver og højere lysstyrke (samme som original). Du betaler omkring 150-300,- kr. mere.

Vi sigter altid efter at reparere din iPhone mens du venter. Hver reparation starter med en diagnosticering for at sikre at de forslåede løsninger vil hjælpe. Vi lover at reparere din enhed hurtigst muligt. Højeste kvalitetsreparation garanteret.

Har du spørgsmål ?