Hardware og software Rettelser til din bærbare computer

Bærbare computere er meget mere end en samling af hardware med et operativsystem. Dagens bærbare computere bruger en lang række applikationer til at udføre en hvilken som helst antal funktioner. Det betyder, at computer reparationer ofte involverer at løse problemer, der involverer både hardware og software.

PCIT.DK teknikere er fortrolige med alle de store software-applikationer, der anvendes til dagligt hjemmet og firmaet computing. Det giver os mulighed for at diagnosticere og reparere dit problem hurtigere og mere økonomisk.

Mange computer brugere er forpurret af opdateringer til deres operativsystemer der deaktiverer enhedsdrivere uventet. Disse problemer kan se ud til at være hardware problemer, når en hvor en simpel softwareopdatering vil få din laptop til at  summe igen. Når du indleve din dysfunktionelle laptop til PCIT.DK, kan vi afgøre, om dit problem er hardware eller software, og vi er uddannet og udstyret til at håndtere begge dele. Det er derfor, du skal have tillid din laptop reparation hos PCIT Service

Leave a Reply